Jana Pendapatan Dari Blog Melalui Gambar

Blog tanpa gambar ialah tidak menarik. Jana pendapatan dari gambar dalam blog anda ialah sangat menarik. Alang-alang anda letakkan gambar untuk entri baru blog anda, monitize gambar tersebut dengan program pengiklanan ini.

buat duit dengan gambar

Sebelum nak hebahkan kepada orang lain, kena cuba sendiri kan? Kalau ikutkan Kha tahu perkara ini awak tahun 2011, dalam 10 bulan lepas. Jadi Kha test pada salah satu blog Kha. Hasilnya agak memuaskan.  Yelah kan. Kha bukannya Top Blogger yang dapat duit ribuan ringgit.

pendapatan dari gambar

Sekarang dalam 17 dolar = Rm50++  untuk blog yang update sebulan sekali tu( Kha ni kategori blogger yang malas..hehe ).. Untuk mudah pembayaran dibuat melalui akaun PayPal setelah mencapai jumlah USD25.

Kata-kata akhir dari Kha ialah, banyak cara untuk cari duit. Tunggu diri sendiri nak berubah dan buat sahaja lagi. Kalau nak cuba, terus sahaja register guna link ini.

About Khirol Hazwan

Menulis blog Oh! Duit sejak tahun 2009. Kini hidup sentiasa sibuk apabila bekerja sebagai Engineer ,namun begitu masih tetap meluangkan masa terluang untuk mendalami ilmu bisnes serta pemasaran internet dan meneruskan projek-projek IM secara sampingan.

, , , , ,

6 Responses to Jana Pendapatan Dari Blog Melalui Gambar

  1. Mohd Isa December 10, 2011 at 1:44 PM #

    aku dah buang dia punya script…lambat gak la dia punya earning nak naik…hehe

    • Oh! Duit December 12, 2011 at 11:18 PM #

      Daripada dibiar kosong, rasa macam rugi juga.. sikit-sikit lama-lama jadi banyak (H)

  2. ohcikgu December 13, 2011 at 3:42 AM #

    kalau banyak blog banyak trafik..memang senang nak buat duit dengan gambar nih..

  3. Klik Aje January 4, 2012 at 6:32 PM #

    menarik jugak ni . bleh cuba . kalau gambar banyak , lagi mantap laa kan . . (Y)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hasil Pertama Pendapatan Internet Dari Blog Bergambar Tahun 2012 - January 2, 2012

    [...] internet lebih melimpah ruah. Update pertama kali tahun ini, Kha nak ceritakan hasil duit dari program iklan dalam gambar. Rezeki ada di mana sahaja,bergantung kepada kita nak kutip atau tidak sahaja lagi peluang [...]

Leave a Reply